Illustrator in Rotterdam geeft jouw bedrijf een gezicht

Als illustrator in Rotterdam sta ik bekend als onvermoeibare maker met een grote fascinatie voor creatieve processen. Wil je nieuwe concepten laten ontwikkelen? Ben je op zoek naar een nieuwe branding voor jouw bedrijf? Of wil je een campagne opzetten of huisstijl laten ontwikkelen? Samen ontdekken we jouw unieke corporate story! Dit doe ik door gerichte vragen te stellen totdat het helder is wat je precies wil vertellen. Eigenlijk kun je mijn werkwijze vergelijken met een beeldhouwer. Eerst pel ik laagje voor laagje af totdat we uiteindelijk bij de kern van jouw verhaal komen. Zonder deze kern is het niet helder wat het fundament is van jouw bedrijf. Wil je jouw bedrijf een gezicht geven door de kern van jouw verhaal helder boven tafel te krijgen? Ik help als illustrator in Rotterdam graag om jouw verhaal een gezicht te geven.

Neem contact op

Concepten bezien van de ogen van een illustrator in Rotterdam

In mijn werkwijze als illustrator in Rotterdam is het ontwikkelen van ijzersterke concepten een belangrijk onderdeel. Eerst ga ik zo veel mogelijk ideeën verzamelen door met jou in gesprek te gaan. Wat doe je en wat maak je? Wie zijn jouw klanten? Wat verwacht je van mij? Op basis van deze input ga ik aan de slag met het maken van de eerste schetsen. Uiteindelijk ontstaat er een beeld wat eigenlijk altijd méér is dan een beeld omdat het een verhaal vertelt, namelijk jouw verhaal! Nu begint jouw verhaal dus echt een gezicht te krijgen. Op basis van jouw wensen kiezen we het uiteindelijke beeld uit die de kern gaat vormen van jouw unieke corporate story. Geef mij jouw verhaal en ik geef het een gezicht! Bel naar +31- (0) 624 876 320 of mail naar info@bloedrood.com om te bekijken wat ik als grafisch vormgever in Rotterdam voor je kan betekenen.

Contact ons

Grafische materialen en illustraties

Wist je dat ik naast illustrator in Rotterdam ook werkzaam ben als grafisch ontwerper in Rotterdam en omgeving? Mijn illustraties verwerk ik graag in grafische materialen om er een unieke touch aan te geven. Hierdoor kan ik nog beter aansluiten bij jouw wensen en het verhaal wat jij wilt vertellen. Zonder jouw verhaal voor ogen te hebben lukt het mij echt niet om iets te ontwerpen. Dit is namelijk de basis voor mijn werk en vormt het fundament voor jouw branding. Wat is jouw verhaal? Laten we tijdens een persoonlijk gesprek verder ingaan op jouw wensen. Mail naar info@bloedrood.com of bel naar +31- (0) 624 876 320.

Contact ons