Heike heeft een enorme fascinatie voor mensen en hun verhalen. Welk verhaal ga je vertellen? Is dit echt je eigen verhaal of vertel je maar wat? Door er achter te komen wat je authentiek verhaal als is, leer je jezelf en je omgeving beter kennen en begrijpen. Je verhaal is pas goed als het geloofwaardig is, als het authentiek is, een eigen waarheid heeft en daardoor gevoelens bij je klanten opwekt. Ze gaat je helpen om dit verhaal een onweerstaanbaar gezicht te geven.

Heike Bluthardt

Golden Brand Creator

Anniek  is een enthousiaste grafisch ontwerper met kennis en ervaring om vanuit de gekozen strategie tot een sterk ontwerp te komen. En vervolgens een set praktische bestanden te ontwikkelen. Of prachtig drukwerk. Ze denkt mee tijdens alle stappen, checkt de toepasbaarheid van de beslissingen en houdt in het oog of de gekozen richting niet uit het oog wordt verloren. Kortom: laat de creatieve uitwerking maar aan haar over, dan komt het goed.

Anniek van den Berge

Senior grafisch ontwerper

Merle Bergers is conceptueel ontwerper en parfumeur en gepassioneerd in het delen van haar kennis tijdens workshops over het maken van natuurlijke parfums.
Haar workshops bieden een warme en ontspannen omgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om de wereld van natuurlijke geuren te verkennen die je persoonlijke reis kunnen versterken. Merle begeleidt je stap voor stap bij het samenstellen van je eigen unieke parfum. Door je zintuigen te betrekken en bewust te worden van je persoonlijke voorkeuren, zul je veel over jezelf te weten komen. Laat Merle je inspireren en begeleiden terwijl je jouw eigen parfum samenstelt. Ontdek de kracht van geur en de reflectie van je eigen identiteit in een creatief en boeiend proces. Haar workshops bieden een unieke gelegenheid om jezelf beter te leren kennen en een geur te creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.
Merle Bergers

Conceptueel ontwerper & parfumeur

Izabella Ridder is een creatieve meedenkende fotogravin. Vertel haar hoe je je wil presenteren als bedrijf en als persoon, en zij maakt het beeld wat jij in je hoofd hebt. Vind je het lastig om hiervan een voorstelling te maken, dan heeft ze genoeg suggesties om tijdens een voorgesprek het beste in jou naar boven te halen door een paar kritische vragen te stellen. Geen standaard foto’s dus, maar geheel aangepast aan jouw atmosfeer.

In de workshop behorende bij dit traject leert ze jou kijken, kijken door de lens van je smartphone zodat je betere foto’s leert maken. Na het volgen van deze praktische workshop maak je geen alledaagse kiekjes meer, maar gebruik je je smartphone als een volwaardige camera om prachtige foto’s te maken.

Izabella Ridder

Fotogravin