Wie zijn we

Bedrijfsgegevens:
bloedrood
Hoofdlaan 8
3051 XG Rotterdam

www.bloedrood.com
info@bloedrood.com
+31-(0)6-24 876 320

KvK 69990891 
BTW NL238973281B02
IBAN NL18INGB0008768787
BIC/Swift INGBNL2A

Bestellen en betalen

In onze webwinkel zijn alle prijzen genoemd in euro’s inclusief 21% BTW, maar exclusief eventuele verzendkosten.

Je kunt betalen zonder extra kosten:
-paypal
-ideal

Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 7 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houdt bloedrood zich het recht voor om je bestelling te annuleren.
Soms komt het voor dat je bestelling niet meteen geleverd kan worden. Als dit het geval is nemen we contact op. Ook kun je dan eventueel je bestelling annuleren. Het reeds betaalde bedrag ontvang je dan binnen een week retour op je rekening

Verzending

Voor het verzenden van pakketjes maken we gebruik Post NL of de fiets, mits je in Rotterdam woont. We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Zodra je bestelling verstuurd is ontvang je een e-mail, afhankelijk van de verzendmethode staat hier een Track & Trace-code in waarmee je je bestelling kan volgen.

bloedrood is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending.

Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, en het komt bij ons terug, bieden we je de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.
Bij een bestelling die door de brievenbus past (alle bars, max.12 stuks) boven € 50,- nemen wij de verzendkosten op ons. Deze verzendoptie is alleen binnen Nederland beschikbaar.
Daarnaast nemen wij de verzendkosten op ons bij:
– bestellingen boven € 80 naar België of Duitsland, standaard verzekerd.

Als er gekozen wordt voor een onverzekerde verzendmethode is bloedrood niet aansprakelijk voor zoekraken en/of beschadiging.

Cadeauservice

Als je bars cadeau wilt doen, laat dit dan weten in het opmerkingenveld, dan maken wij er iets moois van. Het adres van de ontvanger kun je opgeven door ‘Verzend naar een ander adres’ te kiezen bij het bestellen.

Aansprakelijkheid

Alle bars worden in ons eigen atelier gemaakt. Handgemaakt, dus het product zoals je het ontvangt kan afwijken van de foto’s die je op de website ziet.

bloedrood is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door onjuist en/of onredelijk gebruik van de bars.

bloedrood behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.

Retourneren 

Bestellingen kunnen worden geretourneerd. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst en geschiedt op eigen kosten. Alleen producten in de originele onuitgepakte staat kunnen we terugnemen. Voordat je bestellingen terugstuurt ontvangen we graag een e-mail van je met alle informatie over de bestelling.

Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, ontvang je het bestelbedrag binnen 7 dagen op je rekening.

Privacy

De persoonlijke gegevens die je opgeeft bij het plaatsen van een bestelling worden door bloedrood uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. Hiervoor gebruiken we het webshopsysteem van woocomerce. Verzending vindt plaats via Post NL of op de fiets.
In geen geval verstrekken wij je gegevens aan derden.

Als je hier nog vragen over hebt, neem dan contact met ons op.

Foto’s en teksten 

De foto’s en teksten op deze website mogen zonder expliciete voorafgaande toestemming niet gebruikt worden. Wil je afbeeldingen gebruiken om de producten van bloedrood te promoten? Dan mag je ze zonder toestemming gebruiken, mits ze ongewijzigd en in originele staat zijn.

Vragen en opmerkingen

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden of wil je iets weten over bloedrood? Naam dan contact met ons op: info@bloedrood.com

Typ-, zet- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.