Illustrator en grafisch vormgever in Rotterdam

Wie ben ik als illustrator en grafisch vormgever in Rotterdam? Ik ben Bloedrood. Als onvermoeibare maker neem ik mijn werk bloedserieus. Bij mij draait het om passie en liefde voor het vak grafisch design. Creatief zijn is eigenlijk altijd al een onderdeel geweest van mijn leven. Ik ga graag voor je aan de slag met het maken van concepten, huisstijlen ontwikkelen, boeken ontwerpen of een strategie bedenken. Dit proces start altijd met een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we bepalen of er sprake is van een klik en heb jij alle ruimte om jouw wensen kenbaar te maken. Op basis daarvan bepalen we de richting die je op wil en kunnen we gaan brainstormen. Heb je een leuk project wat je de wereld in wil helpen? Als grafisch vormgever in Rotterdam kijk ik graag met je mee.

Neem contact op

Grafisch vormgever in Rotterdam is Bloedrood

Vaak krijg ik vragen over mijn bedrijfsnaam ‘Bloedrood’, zoals ‘Wat heeft dat te maken met jouw werk als grafisch ontwerper in Rotterdam?’ Nou, eigenlijk alles wat ik doe! Creativiteit stroomt door mijn aderen en doet mijn hart sneller kloppen. Vandaar dus de naam: Bloedrood. Samen met mijn achterban bedenken we concepten en vertalen jouw ideeën naar een concrete briefing waar een ontwerper iets mee kan. Dit doen wij door eerst de kern van jouw verhaal helder voor ogen te hebben. Hiermee staat of valt namelijk het fundament van jouw bedrijf. Vervolgens vertaal ik jouw verhaal naar een ijzersterk concept. Samen met jou kijk ik naar de juiste vorm die bij je past. Vertel je verhaal aan mij en ik geef je het gezicht! Bel naar +31- (0) 624 876 320 of mail naar info@bloedrood.com om te bekijken wat ik als grafisch vormgever in Rotterdam voor je kan betekenen.

Contact ons

Grafisch ontwerp voor trainingsmaterialen

Naast grafisch ontwerp voor bedrijven verzorg ik als grafisch vormgever in Rotterdam ook grafische materialen voor educatiedoeleinden. Hierbij maak ik graag gebruik van storytelling technieken om de aandacht van de kijker te trekken. Door in te spelen op emoties blijft de informatie hangen en wordt er nog lang over de poster nagepraat. Wil je graag dat mensen in discussie gaan over de poster? Dan is het ook mogelijk dat ik een interactief spel ontwerp zodat het geleerde in de praktijk wordt gebracht. Wil je informatie graag op een daadkrachtige manier later overbrengen door een  illustrator in Rotterdam of omgeving? Neem direct contact met mij op om een eerste afspraak in te plannen!

Contact ons