Creative Director

Heike Bluthardt

Wie ben ik? Ik ben bloedrood.

Ik ben een onvermoeibare maker met een fascinatie voor het creatieve proces.
Concepten ontwikkelen, brainstormen, moodboards maken, onderzoeken, creëren, scheppen, door gaan tot dat de kern van het verhaal zichtbaar wordt.

Daar word ik blij van.

Samen ontdekken we jouw unieke corporate story:
wie ben je, wat doe je, wat maak je en voor wie?
Ik vraag door en daag uit, totdat helder is wat je precies wilt vertellen. Net als een beeldhouwer pel ik laag voor laag er af en kom ik uiteindelijk bij de kern van je verhaal. Deze kern vormt het fundament van je bedrijf en zal ik vertalen naar een ijzersterk concept, het gezicht van je bedrijf. Samen met jou kijk ik naar de juiste vorm die bij je past.

Geef mij je verhaal en ik geef het een gezicht.

Bel of schrijf
Heike Bluthardt
info@bloedrood.com
+31- (0) 624 876 320
@bloedrood_design

CONTACT